De eerste 5 dagen

cat

Tijdens de eerste behandelingskuur met Lemtrada® krijg je vijf dagen achter elkaar één infusie per dag. De arts zal uitleg geven over de infusieprocedure en deze met jou bespreken. Daarnaast zal het MS-team elke dag aanwezig zijn om verdere begeleiding en advies te geven.
Na jouw eerste check-in op dag 1 kunnen de andere dagen soortgelijk zijn voor de infusieprocedure. Je zult je moeten voorbereiden op de ongeveer 4 uur durende behandeling en de observatie van 2 uur zonder dat je je gaat vervelen. (1)

    Als je aan het begin onrustig bent, kun je hier het beste over praten met jouw MS-team. Samen kunnen jullie de zorgen die jij hebt en die je onrustig maken verminderen. Door hun advies en begeleiding maak jij je hopelijk minder zorgen. Je zult ook merken dat je vertrouwder raakt met de infusieprocedure.
    We geven je hier nog meer deskundig advies om je te helpen jezelf voor te bereiden op de dagelijkse behandeling. Je kunt in het ziekenhuis ook altijd de Lemtrada® (alemtuzumab) handleiding voor patiënten gebruiken voor ideeën, tips en advies.
    Het MS-team is er om jou te helpen. Zij kunnen de beste adviezen geven en begeleiding bieden. Wil je optimaal profiteren van hun deskundigheid? Klik dan hier voor meer tips.

MAT-NL-2100820 v3.0 - 052023