Contactpagina

Deze contactpagina is niet bedoeld voor het stellen van vragen met betrekking tot uw gezondheid en behandeling of het melden van bijwerkingen en klachten.

  • Neem voor medische spoedgevallen contact op met uw huisarts of de spoedeisende hulp.
  • Voor overige vragen over uw gezondheid en uw behandeling verzoeken wij u contact op te nemen met uw behandelend arts of apotheker.
  • Bijwerkingen kunt u melden door een bericht te sturen naar meldpunt.nl@sanofi.com.
  • Klachten kunt u melden door een bericht te sturen naar ptc.nl@sanofi.com.
     

Voor overige vragen, opmerkingen of suggesties, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen of contact op te nemen via (088) 1040195. We zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

Bij het indienen van dit formulier zullen uw persoonsgegevens als hierboven ingevoerd, verwerkt worden door Alcura Apotheek ten behoeve van de afhandeling van uw vraag/verzoek en om contact met u op te nemen. Sanofi zal uw persoonsgegevens niet aan een derde bekendmaken. Dit formulier is niet bedoeld om eventuele informatie betreffende persoonlijke gezondheid (medische gegevens) te delen. Mocht u er echter voor kiezen om gezondheidsgegevens met ons te delen, dan verleent u ons toestemming om deze informatie te verwerken voor het voornoemde doel. Voor aanvullende informatie over het privacyverklaring van Sanofi, klik hier.

MAT-NL-2200892-v1.0-092022

Fill out my online form.